БАНЕР3
БАНЕР2
БАНЕР1
индекс_051

Добредојдовте воЖенгхонг Кујнски прибор

Zhejiang Zhenghong Kitchenware Co., Ltd. е основана во 2012 година, лоцирана во Yiwu, Жеџијанг, професионален за обезбедување пластични кујнски предмети ширум светот.Сопствено производство и сопствен извоз повеќе од 10 години.
Компанијата ZhengHong е секогаш професионална за развој на лесна употреба и квалитетен кујнски производ за нашите клиенти.

 

Компанијата ZhengHong главно се фокусира на 3 серии кујнски производи:
Предмети за складирање на храна во кујната:Контејнер за складирање храна, Crisper;
Организатор за складирање во кујна:Корпи за складирање во фрижидер;
Алатки за храна во кујната:како комплет за правење суши, машина за сечење зеленчук, лупач за овошје;

научи повеќе

нашите карактеристики

Нашиот производ

 • Нови Продукти Нови Продукти

  Нови Продукти

 • Контејнер за чување храна Контејнер за чување храна

  Контејнер за чување храна

 • Комплет за правење суши Комплет за правење суши

  Комплет за правење суши

 • Складирање во фрижидер Складирање во фрижидер

  Складирање во фрижидер

 • Кутија за ужина Кутија за ужина

  Кутија за ужина

 • Друга кујнска алатка Друга кујнска алатка

  Друга кујнска алатка

Вести

 • индекс_06_боја
 • индекс_07_боја
 • индекс_08_боја
 • индекс_09_боја
 • индекс_10_боја
 • индекс_11_боја
 • индекс_12_боја
 • индекс_13_боја